Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij eigen baas zijn wanneer jij werkt? Bij Stipzorg krijg je de kans een helpende hand te bieden aan de mensen die het echt nodig hebben. Heb jij minimaal een helpende niveau 2 diploma en ervaring met ADL,  eventueel tilliften en wil jij werken op flexibele basis? Kom werken binnen ons team!

wat bieden wij jou

  • Aantrekkelijk uurtarief zowel in loondienst en als ZZP’er
  • Mogelijkheid tot periodeopdracht
  • Flexibele diensten

wie ben jij

  • Diploma mbo helpende zorg & welzijn niveau 2
  • Zelfstandig kunnen werken met ADL
  • Affiniteit met de doelgroep ouderen
  • Een propedeuse HBO-V voldoet ook aan de eisen

wat ga je doen

Als helpende verzorger ga je werken bij een klant van ons in Bergen op Zoom en omgeving. Zo kun je intramuraal op een pg of somatische afdeling de ouderen verzorgen en zich zoveel mogelijk thuis laten voelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook kennis te maken met gehandicaptenzorg. Er zijn meerdere ”takken van sport” waarin jij van onschatbare waarde kunt zijn!

waar ga je werken

Je kan ervaring opdoen bij verschillende afdelingen binnen deze organisatie , maar je kan er ook voor kiezen om bij dezelfde afdeling aan de slag te gaan. Deze keuze kan jij zelf bepalen.

Indien je niet in het bezit bent van een relevante afgeronde diploma of je voldoet niet aan de bovenstaande eisen, dan kunnen we jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

24/7 bereikbaar
× Hoe kan ik je helpen?