Wil je op basis van een nul-uren contract aan de slag bij Stipzorg?

Voor onze opdrachtgevers zijn we PER DIRECT op zoek naar (persoonlijk) begeleiders en verzorgers in de sector; • Jeugdzorg • Verslavingszorg • Thuis & daklozen • Vluchtelingen werk • I.B.T Intensieve begeleiding thuis • Verzorgende Plus • Verzorgende I.G /EVV’er  • Verpleegkundige, niv.  4, 5 • S.P.V. Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij beschikken over: • Een relevante afgeronde opleiding binnen de zorg (MBO, HBO, of WO • Interessante kandidaten zullen wij uitnodigen voor een sollicitatiebijeenkomst op ons hoofdkantoor in Dordrecht

Wat vragen we jou? • Een afgeronde zorg gerelateerde mbo-4 of hbo opleiding • Je bent alert op veranderend gedrag van bewoners en op groepsprocessen  • Je kunt en wilt onregelmatige diensten draaien • In het bezit zijn van een auto is een pré

Wat bieden we jou? • Prima arbeidsvoorwaarden, FWG 40 of FWG 45 (CAO GHZ) afhankelijk van kennis en ervaring

24/7 bereikbaar