Vacature Medewerker Planning StipZorg – Dordrecht

Wie zijn wij?

Wij zijn StipZorg, een jong en energiek zorgbureau. Ons bureau is in 2019 door zorgprofessionals opgericht vanuit de ambitie om mensen de zorg te bieden die zij verdienen. Samen met onze professionals en opdrachtgevers werken we elke dag aan het realiseren van die ambitie. Zodat ook de meest kwetsbaren in onze samenleving een waardig bestaan kunnen hebben. Dit doen wij door kwalitatief hoogwaardige zorgprofessionals te koppelen aan zorginstellingen die tijdelijk, of voor langere tijd, extra capaciteit nodig hebben. Wij richten ons hierbij op verschillende zorgdomeinen.

Waarom zoeken wij jou?

StipZorg heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. We hebben daarnaast de intentie om door te groeien, zodat we nog meer opdrachtgevers en cliënten kunnen helpen. Om die groei waar te kunnen maken, ben jij onmisbaar.

Wat ga jij doen?

Als planner ben jij de schakel tussen StipZorg en onze opdrachtgevers. Dagelijks komen er aanvragen bij ons binnen van opdrachtgevers die tijdelijk of voor langere tijd extra capaciteit nodig hebben. Op basis van deze aanvragen zoek jij naar de juiste match tussen de aanvraag en onze zorgprofessionals. Je checkt hierbij o.a. op profiel en beschikbaarheid, zodat de opdrachtgever krijgt wat hij vraagt. Afspraken met de opdrachtgever kom jij na.

Wat vragen wij van jou?

Het werken als planner is uitdagend en elke dag weer anders. Jouw werkdagen zijn dynamisch: het ene moment is het rustig en een uur later kunnen er 15 aanvragen op je bord liggen die jij mag oplossen. Je bent daarom:

  • Stressbestendig;
  • Flexibel;
  • Communicatief vaardig;
  • Klantgericht;
  • Administratief sterk;
  • En nauwkeurig.

We vinden het daarnaast belangrijk dat je betrokken bent bij StipZorg. Je bent een teamplayer en denkt mee over de verdere ontwikkeling van ons bureau. Tot slot beschik je over minimaal een MBO-4 diploma (bij voorkeur in de richting van Administratie/Office Management). Daarnaast is het een pré als je affiniteit hebt met de zorg.

Wat bieden wij?

We vragen veel van je, en daar moet ook wat tegenover staan. Dat begint natuurlijk bij een prettige werkomgeving, waarin jij de ruimte hebt om talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt daarnaast in eerste instantie een 1-jarige arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding/ervaring, tot 2500 bruto o.b.v. 36 uur) mag uiteraard niet ontbreken. Je ontvangt daarnaast vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een telefoon van de zaak. En niet onbelangrijk, we hebben goede koffie!

Klinkt dit goed?

Solliciteer dan direct op deze functie! Stuur jouw cv en motivatiebrief op naar info@stipzorg.nl. Los van jouw cv hechten wij vooral waarde aan de persoon die je bent. Wij kijken er dan ook naar uit om op ons kantoor een kop koffie met jou te drinken.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met Rohan van der Poel  Dit kan telefonisch 06-46066084 of op bovenstaand mailadres.

24/7 bereikbaar