Stipzorg werkt met een online dashboard

U als opdrachtgever kan via dit systeem:
Inzicht in belangrijke gegevens, Verlaging van het foutpercentage en automatische declaraties en facturen. Het werken met de Stipzorg dashboard blijft uiteraard een keuze voor u als opdrachtgever.

 

De app is voorzien van de volgende mogelijkheden:

  • Documenten van de professionals inzien
  • Diensten plaatsen en uitzetten
  • Planning inzien
  • Uren goedkeuren

Voor medewerkers:
Uitnodigingen ontvang je direct op je smartphone. Uiteraard met een push notificatie, zodat er geen opdracht aan je voorbij gaat. Alle informatie over jouw opdracht is zichtbaar en uitgebreid omschreven. Het bevestigen van een dienst doe je direct vanuit de app.

De app is voorzien van de volgende mogelijkheden:

  • Beschikbaarheid doorgeven
  • Diensten accepteren
  • Uren registreren
  • Profiel opbouwen

Opdrachten

Heeft u voor korte of langere tijd onze expertise nodig? Wij helpen u graag om de geschikte professional op de juiste plek te krijgen binnen uw organisatie.
Stipzorg kan u voorzien van:

Groepsbegeleiders

Gehandicaptenzorg, gesloten / besloten en open groepen, dagbesteding, Justitie, (forensisch) Psychiatrie, GGZ, LVB, EVG, MVG en AZC.

Zorgmedewerkers

Een verzorgende of verpleegkundige

Thuiszorg medewerker

Huishoudelijke hulp

Ambulant begeleiders

Als gezinsondersteuner of werkbegeleider

Coaches

Om het optimale resultaat binnen uw organisatie te behalen, worden de professionals van stipzorg intensief gecoacht door één van onze coaches. Dit gebeurt door middel van intervisie en functioneringsgesprekken. Ook bewaken de coaches de kwalificaties, VOG's,medicatie bevoegd en bekwaamheid en BHV. Stipzorg geeft de trainingen op onze locatie.

Activiteitendienst

Activiteitendienst kan ingezet worden als dagbesteding, vakanties of ontspanning.

Ben jij die enthousiaste zorgprofessional die in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg aan de slag wil ? Meld je dan aan. Een opleiding op minimaal niveau 4 en enige jaren werkervaring is de minimale eis.
Je kunt bij ons werken op contractbasis of als zzp’er. Je inzet kan bestaan uit ad hoc diensten, kort of lang lopende projecten.

Werving & selectie

Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw organisatie aan te bieden.

Gehandicaptenzorg

Wij zijn op zoek naar (persoonlijk) begeleiders in de werkvelden; intensieve begeleiding, reguliere begeleiding en ondersteuning.
Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij Stipzorg? Solliciteer hier.
Ben je in het bezit van het diploma: SPH, VK-4, SPW 4, MMZ4 of een diploma van een andere relevante beroepsopleiding? Dan kun je aan de slag bij Stipzorg