Wij zijn Stipzorg

Ons team versterken?

STIPZORG

Wij zijn uw partner in de zorg

Iedereen heeft recht op een volwaardig bestaan. Dat is de overtuiging waarmee Stip Zorg in 2019 is opgericht. We leven namelijk in een samenleving waarin steeds meer mensen niet kunnen meekomen. Deze mensen verdienen de juiste zorg en begeleiding, zodat ook zij volwaardig onderdeel kunnen zijn van onze samenleving. Dat is soms uitdagend, maar er is niets dat ons meer voldoening geeft dan het realiseren van persoonlijke groei.

Hoe we dit doen?

Door als servicebureau de schakel te zijn tussen zorgbehoeften en professionele kundigheid. Wij ontzorgen zorgorganisaties door het leveren van (tijdelijke) professionals. Professionals die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd, waarbij wij niet enkel het cv onder de loep nemen, maar ook toetsen of de professional in staat is zich aan te sluiten bij de individuele leefwereld van cliënten. Het is namelijk in de interactie tussen professional en cliënt waar het verschil wordt gemaakt.

Vanuit onze overtuiging bouwen wij aan een mooiere samenleving. Elke dag weer.

Stipzorg staat voor je klaar

Ons team

Werken aan een mooiere samenleving doe je niet alleen. Daar hebben wij elkaar bij nodig. Ook bij Stip Zorg. Wij zijn een compact, kundig en hecht team. Een formule die voor ons werkt.

Rohan van der Poel
Oprichter / Directeur

‘’Mensen typeren mij als een bevlogen en betrokken collega/leidinggevende met visie op zorg en medewerkers. Mijn persoonlijke werkstijl kan bestempeld worden zowel coachend en faciliterend als duidelijk en daadkrachtig. Daardoor ben ik in staat het beste in collega’s naar boven te halen. Oog voor de driehoek: klant-medewerker-organisatie en heb kennis en ervaring opgedaan op alle drie de invalshoeken in diverse zorgorganisaties.’’

Mustafa Al Hor
Oprichter / Directeur

‘’Ruim 25 jaar ondersteun ik mensen op hun weg naar een leven met meer energie, plezier en vervulling. Dat voelt zo rijk, daar geniet ik elke keer weer opnieuw van!”

Kom jij ons versterken?
Kom bij ons langs

Ben jij van het aanpakken? Hou jij ervan om een uitdaging aan te gaan en een goed resultaat neer te zetten? Neem dan contact met ons op!

Neem gerust Contact op voor meer informatie.

24/7 bereikbaar op:

+31 6 18 88 40 17

Kom bij ons langs

Archimedesstraat 12,
3316 AB Dordrecht,

Openingstijden

ma t/m vr 09:00 – 17:00

    1

    Stap 1

    2

    Stap 2

    24/7 bereikbaar